Fjellturer, kinarestaurant og tivoli.

..er innom en liten snartur! Har ikke fått skrevet noe særlig mens jeg har vært her..trodde kanskje jeg skulle fått skrevet mer, men er så mye annet man kan gjøre om dagene!

Her på lørdagen utnytta vi den halve sommerdagen vi hadde på lenge, med å sykle opp til Linken klokka ti om morgenen. 328 meter opp, en rimelig tøff tur – men kjempedeilig! Var hjemme til før tolv, og da var det enda stille rundt brakka. Siden det var fjærefest og alle unntatt vi som sykla oppover drakk seg dritings, så kom ikke det som en overraskelse :P

Iløpet av det siste døgnet har vi også vært rimelig aktive. Pga. båttrøbbel gikk vi hjem fra felt igår, over fjellet. En 45 minutters tur om man går i over middels høyt tempo. Veldig bratt og tung på starten, men rimelig flatt og greit etter det. Båten blei ikke fiksa til idag morges, så da blei det bestemt at vi skulle gå over fjellet til feltet. Turen tok en god del lengre enn igår, siden vi gikk i noenlunde samla flokk og tok mange pauser. Men det var en fin start på dagen! Ut klokka åtte og fremme ni-halvti. Har egentlig bare daffa rundt på felt idag føles det ut som, krafsa litt her og litt der uten å gjøre noen funn. Også måtte vi gå tilbake fra felt og hjem igjen, da. De som ville, vel og merke. Vi har en liten båt med påhengsmotor, som reiste med 4 personer, men den brukte en god del tid. Om man gikk var man fremme noenlunde på samme tid som den første båten.

Etter at vi kom hjem fra fjellturen løp man gjennom dusjen og sykla fort inn til sentrum for å rekke bestil bord på kinarestaurant. Fantastisk god mat der, spesielt for en som ikke har spist kinamat før :D Også har tivoliet kommet inn til byen! Og siden det ligger på hjemveien fra sentrum, så måtte man jo selvføgelig ta seg en tur :P Dritarti! Spesielt med radiobilene, og i maskinen som svinger en som en pendel samtidig som setene snurrer rundt! Kjente det godt i magen da, ja :P
I morgen slipper vi å gå (selv om det jo var en grei tur), da har vi fått hurtigbåten til å svippe oss innom.

Og nå er vi forresten over halvveis! I alle fall vi som jobber periode 1 :D Tid har gått utrolig fort, og de neste ukene kommer nok ikke til å gå noe saktere vil jeg tro.. Kjenner det skal bli godt å ta ferie og reise hjem :)

Dette innlegget ble publisert i Arkeologi, Jobb, Personlig. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s