Studenter bør ikke lide pga. kursansvarliges sykdom.

Er det ikke irriterende når man spør etter tilbakemeldinger, eller om frister generelt, så får man svar á la «joda, du får det i morgen», men det skjer ikke? Og spør man en gang til, så kommer samme regla men det skjer fortsatt ingenting?

Det «problemet» har jeg/vi nå. Vi har ventet på en tilbakemelding i rundt tre uker nå på en oppgave vi har skrevet. Først fikk vi beskjed om at den ville bli en uke forsinket. Det skjedde ikke. Noen spurte etterpå, og da skulle den være ferdig til torsdag/fredag. Det skjedde ikke. Så fikk vi beskjed om at den skulle komme iløpet av lørdagen, på mail. Guess what? Den kom ikke ;)

Nå skal det sies da, at hun har vært operert og sikkert ikke har vært frisk nok til å jobbe ordentlig. Men, akkurat dette skal ikke gå utover studentene. Tilbakemeldingen skulle helst ha kommet før vi begynte på den siste av tre oppgaver vi skal skrive i kurset. Det har ikke skjedd. Nå er det drøyt en uke igjen til innlevering, det er litt for sent.

Det som burde ha skjedd, var at noen andre tok over. Noe som er litt vanskelig, pga. pensum og diverse. Men sånn har det ikke gått. Nå skal jeg gå til studentrådgivern med dette iløpet av morgendagen, ikke bare «syte» på blogg. Greit nok at kurset legges ned og vi er de siste som har det, men slikt kan skje på andre kurs.

Studenter bør ikke lide pga. kursansvarliges sykdom.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Personlig, Studier. Bokmerk permalenken.

2 svar til Studenter bør ikke lide pga. kursansvarliges sykdom.

 1. Nymph sier:

  Helt enig med deg her! At dere er de siste som skal ta kurset burde heller ikke påvirke noe, det blir jo bare for dumt. Ta det opp ordentlig med kursansvarlig imorgen, eller krev forlenget innleveringsfrist!

  At vi er de siste som har kurset tror jeg heller ikke spiller inn akkurat i dette tilfellet. Men tilfeller som dette kan skje i alle kurs, det er poenget.

  Innleveringsfristen har faktisk blitt forlenget med en uke allerede, sånn «offisielt» sett skulle oppgavene vært levert inn om tre dager. Jeg for min del har allerede skrevet den siste oppgaven (den som tok èn dag), men jeg skjønner de som gjerne skulle ha fått rettet oppgave to før skriving av den siste..

 2. Darunia sier:

  Er jo så typisk da! Noe som ikke skal være studentenes problem i teorien, blir det i praksis..

  Veldig typisk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s