Hvor ofte forteller du noen at du er glad i eller elsker dem?

Personlig så sier jeg det hver dag. Ikke fordi jeg føler at jeg må bekrefte det for ham til enhver tid, men fordi jeg er så glad i ham at jeg føler for å si det til ham hver gang jeg tenker på det. Vi er heldigvis begge mennesker som er glad i å kose, og da er det veldig naturlig å si at jeg er så glad i ham samtidig! Hvor mange ganger det blir sagt per dag aner jeg ikke, men det blir sagt hver gang vi legger oss samtidig – og det er omtrent hver dag.

Når det kommer til å si at jeg elsker ham, så prøver vi å ikke bruke det for mye. Jeg føler fort at det er et ord som fort kan bli litt oppbrukt og teit å si hele tiden, i motsetning til ordet «glad». Det har dog blitt sagt noen ganger, ved spesielle anledninger.

Å si at vi er glad i hverandre såpass ofte som vi gjør, tror jeg ikke alle gjør. Og da spør jeg! Vi har alle ulike måter å uttrykke oss på, noen liker å kose masse mens andre er litt mer reserverte. Men å høre at noen er glad i en må da vel alle like, så det skader vel ikke å få høre det én gang for mye enn for lite! Så lenge det ikke utvikler seg til å bli et konstant behov for bekreftelse.

Ja, dette lurer jeg egentlig veldig på! Og om det skulle være noen usikkerhet så tenker jeg på personen du evt. er sammen med, ikke familie. Selv om det jo også er viktig, men her tenker jeg spesifikt på kjæreste/samboer/ektefelle. Så, hvor ofte forteller du noen ta du er glad i eller elsker dem?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Personlig og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

8 svar til Hvor ofte forteller du noen at du er glad i eller elsker dem?

 1. Jeg personlig elsker å ta på den jeg er sammen med, selv om jeg ikke har en kjæreste nå. . . Små kjærtegn gjennom hele dagen, klemmer og små kyss og den verbale biten hvor jeg sier at jeg er glad i ham. . . Det er ingen som tar skade av å høre at det er noen som bryr seg om en :-)

  • kressstina sier:

   Da er vi to! Å holde fra hverandre er ikke så lett ;p Har vanskelig for å se for meg at det skal endre seg..slik som man får høre liksom skal skje etter rosa sky-perioden. Oh well :P

   Og du har helt rett, ingen tar skade av det :)

 2. Forteller kjæresten min hver dag hvor høyt jeg elsker ham :) VIKTIG!

 3. Nina Elisabeth sier:

  Det varierer nok litt, men sier at jeg er glad i samboeren i allefall en gang om dagen. Hadde en sånn greie at jeg måtte si det hver morgen før han gikk på jobb. Rett og slett fordi det tross alt kunne være siste gang jeg så ham og fikk fortalt det. Ikke fordi han har skummel jobb eller noe, men man vet aldri hva som kan skje :-)
  Nå derimot er jeg helt i ørska når han går om morgenen, så skjer at jeg ikke «husker» det :-)

  Jeg er nok litt mer kosete enn samboeren, men han har heldigvis åpnet litt mer for dette med tiden og er blitt veldig flink til å si at han er glad i meg og.
  Å si at vi elsker hverandre sies litt mer skjelden, rett og slett som du sier, fordi man ikke vil bruke det opp :-)

 4. Kristina sier:

  Jeg forteller han det hver dag.. og han forteller meg det hver dag! Vi er ca like kosete :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s