Sommerkurset i Aarhus

Aarhus-turen begynner å gå i boks. Reise og opphold er ordnet og betalt, nå mangler jeg bare å melde meg på de ulike sosiale tilbudene jeg har lyst til å være med på iløpet av de tre ukene. Jeg gleder meg sykt mye! ..selv om det blir tøft å dra nedover helt aleine.

Jeg har fått leseliste og program, og den var ikke liten gitt! De to første ukene består av forelesning mandag til lørdag, mens siste uka blir brukt til skriving av oppgaven – det er et pluss. Jeg trodde forelesningene skulle foregå hele perioden, og oppgaven skrives etterpå. Jeg har i alle fall brukt dagen igår og idag på å få oversikt over litteraturen, leita det opp og enten kopiert det selv eller bestilt kopi fra annet bibliotek. Per nå har jeg 33 meldinger/artikler i mailboksen som skal gis navn og katalogiseres (jeg liker nemlig å ha alt digitalt). Så gjenstår det bare å få alt i hendene, og organisere lesingen de neste fem ukene. For her er det snakk om 1540 sider +++ som skal leses! Og jeg vil ha alt lest til jeg reiser, slik at jeg ikke blir sittende å lese om ettermiddagene når jeg heller vil være sosial og treffe folk.

Skal få laget en timeplan straks, slik at jeg veit hva som skal lese når og hvilken tidsramme jeg har. Jeg jobber tross alt parallellt på platekompaniet, da heldigvis fra kl.16 på hverdagene som regel. Så jeg får lest endel på dagen, om ikke annet, om jeg står opp tidlig. Hadde også planer om å få trent ordentlig iløpet av de ukene jeg er hjemme, men det går antageligvis i vasken. Dog, jeg har med vilje unnlatt å kjøpe busskort, så her skal det sykles til og fra universitetet og jobb! Strekninga jobb-hjem er et helvete, siden det bare er oppoverbakke, så jeg får i alle fall kjørt meg litt :p Kondisen er ikke på topp, siden jeg har plagdes med knærne. Men de har begynt å bli endel bedre, spesielt mens jeg jobba på utgravninga. De trenger bare å være i bevegelse. Mye!

Dette innlegget ble publisert i Personlig. Bokmerk permalenken.

1 svar til Sommerkurset i Aarhus

  1. Skjønner du er busybusy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s