Hvem er Kressstina?

Kressstina heter egentlig Christina, men valgte å bruke førstnevnte fordi morfaren hennes alltid kalte henne for det når hun var mindre. I tillegg til at det er enklere å finne ledige bloggnavn med Kressstina.

Jeg har heller ikke for vane å snakke i tredjeperson, når det er sagt ;) Jeg studerer for tiden på Universitet i Tromsø og jobber mot en fantastisk god master i arkeologi! Hva jeg blir etterpå er usikkert, men det tenker jeg ikke så mye på :D

Har en fartstid i bloggeland på snart 5 år, hvor jeg kun har holdt til på VGB. Denne portalen skal nå legges ned etterhvert, så da trøska jeg inn hit. Ser ikke ut til at jeg klarer å helt slippe taket på denne blogginga enda, så her blir jeg på ubestemt tid :) Blogger om alt og ingenting egentlig, men prøver å holde kjedelige «hva har jeg gjort idag»-innlegg på et minimalt nivå.

Om du lurer på noe, om det nå er om meg eller kanskje arkeologi, setter jeg pris på en kommentar eller to.


Bildet er tatt i felt.

1 svar til Hvem er Kressstina?

  1. Takk for dine råd. Jeg vet at det du sier er godt ment, men du har ikke opplevd dette selv, og har derfor ikke den samme innsikten som jeg har når det gjelder dette. Men jeg setter pris på at du var innom og prøvde og hjelpe. :-) klem fra «tristjente»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s